Lederudvikling i Sydfrankrig

 – Det lyder ekstravagant. Og kan give anledning til rynkede pander for er det nu nødvendigt at bruge penge på lederudvikling … og så i SYDFRANKRIG? Ja det kan det være. Lad mig begrunde:

Hvorfor ”væk” og hvorfor Sydfrankrig?

Det kan være godt at komme væk ”hjemmefra” (fra det daglige arbejde og de daglige gøremål) og gerne så langt, at man ikke lige tager hjem efter endt kursusdag. Det kan betyde, at man i højere grad kan være tilstede i nuet samtidig med, at det kan være inspirerende og give anledning til ro og fordybelse at være ved vandet og være i autentiske omgivelser. Faktorer som kan fremme refleksion.

Er det dyrt?

Man kan forholdsvist let og prisbilligt flyve til Nice og derfra komme til eksempelvis Villefranche-sur-Mer, som jeg har valgt som udgangspunkt for mine kurser. Og man kan booke overnatninger til yderst rimelige priser på ét af de lokale hoteller. Endelig ligger udgiften til forplejning i stort set samme prisleje som i Danmark. Samlet set kan et lederudviklingsforløb inkl. alle udgifter gøres for stort set samme pris som i Danmark … og så med ovennævnte fordele ved at holde det (delvist) i Sydfrankrig

Ledelsesudviklingsforløb i dit lederteam. Ledelsesudvikling for dig, dine lederkollegaer og dit lederteam

Ledelsesudvikling sammen med de kollegaer som du i det daglige samarbejder med og skal lykkes sammen med. I får sammen fælles oplevelser og et fælles sprog til at begribe jeres daglige ledelse med. I sætter ”ledelse” på dagsorden i jeres lederteam, og I udvikler Jer sammen … både individuelt og som team.

Virksomhedsinternt lederudviklingsforløb.
Det personlige lederskab

Du inviteres ind i et intensivt forløb, der fokuserer på netop dig. Vi arbejder med konkrete ledelsesmæssige temaer og træner relevante værktøjer. Du arbejder med din tvivl, dine konfliktualer, dine præmisser, værdier o.a. såvel som dine drømme og forhåbninger for fremtiden. Det kræver, at du er villig til at involvere dig personligt og til at arbejde med dig selv og din udvikling som leder.